Drejtoria e Përgjithshme e Doganave njofton se Testimi për agjentë doganor dhe personel ndihmës do të organizohet në datat 21 - 22 Dhjetor 2016, ora 10.00 pranë ambjenteve të saj

19/12/2016

Drejtoria e Përgjithshme e Doganave njofton se Testimi për agjentë doganor dhe personel ndihmës do të organizohet në datat 21 - 22 Dhjetor  2016, ora 10.00 pranë ambjenteve të saj.