Koordinatori për të drejtën e Informimit

Koordinatori për të drejtën e informimit i Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

 

Frida Malaj

Email:       frida.malaj@dogana.gov.al

Nr.Jeshil:  0800 22 22

Tel:           04 22 69 098

Adresa:     Rr.Dritan Hoxha, Laprakë, Tiranë

Orari:        E Hënë -   E Premte  08:00 - 16:00